نمایشگاه صنایع‌دستی و کسب‌وکارهای خرد در شهرستان اقلید افتتاح شد/ تأکید بر نقش مشاغل خانگی در توسعه پایدار

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس در آیین افتتاح نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی شهرستان اقلید، ضمن قدردانی از مشارکت فعال مسئولان شهرستانی و استانی، این رویداد را گامی مؤثر در مسیر توانمندسازی اقتصادی بانوان و حمایت از تولیدات خرد دانست.

به گزارش میراث آریا، سمانه ذوالقدری روز پنجشنبه ۳۰ مردادماه در این مراسم، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در حوزه مشاغل خانگی و صنایع دستی را از جمله اقدامات مؤثر در معرفی ظرفیت‌های تولیدی بانوان دانست و این رویدادها را فرصتی برای تعامل میان فعالان این حوزه و ارتقاء کیفیت محصولات ارزیابی کرد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس همچنین با اشاره به اهمیت ایجاد بازارچه‌های دائمی در شهرستان‌ها، ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای عرضه محصولات خانگی را ضرورتی انکارناپذیر در مسیر توسعه اقتصادی خانواده‌ها دانست.

او اضافه کرد: مشاغل خانگی از معدود مدل‌های کسب‌وکار هستند که از پشتوانه قانونی مشخص برخوردارند و این قانونمندی، نقطه اتکایی برای استمرار و پایداری این حوزه به شمار می‌رود.

 مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس همچنین بر لزوم به‌روزرسانی تولیدات و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین بازاریابی تأکید کرد و گفت: در عصر ارتباطات، استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای معرفی و فروش محصولات، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و این رویکرد می‌تواند به شکل‌گیری بازارهای جدید و افزایش درآمد فعالان این حوزه منجر شود.

ذوالقدری در پایان خاطرنشان کرد: حضور پررنگ بانوان در عرصه‌های تولیدی، به‌ویژه در قالب مشاغل خانگی، نقش بسزایی در تحقق عدالت اجتماعی و توسعه متوازن دارد.

او ابراز امیدواری کرد با استمرار چنین برنامه‌هایی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر ظرفیت‌های بانوان در سطح استان باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404053102093
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha